MAGNETOTERAPIJA MIŠIC MEDENIČNEGA DNA

Magnetoterapija je najučinkovitejši način zdravljenja urinske inkontinence. Zdravljenje je samoplačniško

Zaradi vse večjega števila žensk v vseh starostnih obdobjih (športnice, matere po porodu, starejše,..) , ki imajo težave z uhajanjem urina oz. urinsko inkontinenco, smo v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj uvedli sodobno, za ženske prijazno, nebolečo, neinvazivno ter varno in strokovno metodo zdravljenja vseh vrst urinske inkontinence (stresna, urgetna in mešana) z magnetoterapijo.

Naša prednost je v tem, da poleg celostne diagnostične obravnave žensk nudimo poleg zdravljenja z magnetoterapijo tudi individualni pristop k ženski z vajami za krepitev mišic medeničnega dna.

Zdravljenje z magnetoterapijo je samoplačniška storitev. Cena posamezne terapije je 25 eur in je plačljiva sproti, izključno z gotovino.

Magnetoterapija je najučinkovitejši način zdravljenja urinske inkontinence pri ženskah in moških. Magnetna stimulacija je nova oblika konzervativnega zdravljenja urinske inkontinence. S pomočjo elektromagnetnega polja pride do močnejšega krčenja mišic medeničnega dna, kar pripomore k boljši prekrvavljenosti tkiva v mišicah, to pa omogoča krepitev mišic in izboljša njihovo funkcijo.

Na magnetoterapijo vas lahko napoti izbrani ginekolog ali osebni zdravnik, preko ambulante za urodinamiko ali pa pokličete sami.

V kolikor imate izvid urodinamskih preiskav, ga prinesite s seboj. Priporočeno število terapij je 16. Med terapijami imate možnost posvetovanja s fizioterapevtko, da se dogovorita o smiselnosti nadaljnje terapije. V ciklus 16 terapij sta dve terapiji brazplačni.

Magnetoterapija se izvaja v prostorih BGP Kranj, vsak drugi dan (zaradi večjega učinka terapije).

Naročanje na preiskavo je možno od ponedeljka do petka, od 7.do 10.30 ure in od 11.do 14. ure,na tel. št. 04 208 28 00.