AACI gold AACI platinum AACI ISO 9001
(04) 208 28 00

Zaposleni / zunanji

19.06.2021

  • Kosilo

    Špargljeva juha z drobnjakom in korenjem 1a,7,9 (6)
    Ješprenjeva rižota z mesnim sirom in zelenjavo 1c,9 (6)
    Rdeča pesa
    Jogurt
    7

  • Večerja

    Sirni burek 1a,7 (6)
    Zelena solata s koruzo
    Jogurt

20.06.2021

  • Kosilo

    Goveja juha z vlivanci 1a,3,9 (6)
    Goveji Stroganoff 1a,7,9,10 (6)
    Sirovi štruklji 1a,3,6,7 (9,8,10,11)
    Solata

  • Večerja

    Zelenjavna mineštra z lečo 1a,9 (6)
    Grobozrnata štručka 1a (3,6,7,8,11)
    Bananin kolač 1a,3,6,7 (8,11)

21.06.2021

  • Malica 1

    Puranov naravni zrezek 9
    Ajdova kaša (1,6)
    Solata

  • Malica 2

    Boranija 1a,9 (6)
    Koruzna polenta (1,6)
    Kruh 1a (3,6,7,8,11)
    Sadje

  • Kosilo

    Ohrovtova juha s krompirjem 9
    Telečji ragu 1a,9 (6)
    Kuskus 1a (6)
    Sezonska solata

  • Večerja

    Sirova pita z brokolijem 1a,3,6,7,8 (11)
    Solata
    Čokoladni puding
    7 (1,5,8,11)

22.06.2021

  • Malica 1

    Piščančja krača v medeni omaki 7
    Kuhan riž
    Solata

  • Malica 2

    Makaronovo meso 1a,3,9 (6)
    Rdeča pesa v solati
    Sadni jogurt
    7

  • Kosilo

    Piščančja obara 1a,9 (6)
    Koruzni žganci s krompirjem 1a,3,7,8 (6,11)
    Polbeli kruh 1a (3,6,7,8,11)
    Kislo mleko 7

  • Večerja

    Ohrovtovi zvitki v paradižnikovi omaki 1a,3 (6)
    Pire krompir 7
    Solata

23.06.2021

  • Malica 1

    Pečeno piščančje bedro
    Pečen krompir
    Šopska solata
    3,7

  • Malica 2

    Ledenka v solati z jagodami, feta sirom in orehi 3,7,8
    Štručka 1a,3,7 (6,8,11)

  • Kosilo

    Bučkina juha 1a,7,9 (6)
    Špageti z mesno omako 1a,3,9 (6)
    Solata
    Sadje

  • Večerja

    Cvetačni narastek 1a,3,6,7,9 (8,11)
    Kuhano korenje v solati s sezamom in koruzo 11
    Jogurt 7

24.06.2021

  • Malica 1

    Krompirjeva musaka 3,7,9
    Sezonska solata
    Jabolko

  • Malica 2

    Rižota z morskimi sadeži 2,4,7
    Tržaški preliv
    Solata

  • Kosilo

    Gobova juha 1a,9 (6)
    Ocvrta riba 1a,3,4 (6)
    Krompirjeva solata
    Jogurt Athentikos
    7

  • Večerja

    Telečja obara s cmočki 1a,3,7,9 (6)
    Sadna rezina 1a  (3,6,7,8,11)
    Kruh 1a (3,6,7,8,11)  

25.06.2021

  • Kosilo

    Grahova kremna juha 7,9
    Piščančji zrezek v smetanovi omaki 1a,7,9 (6)
    Gratinirana zelenjava 3,7
    Rdeča pesa

  • Večerja

    Hamburger s puranjo pleskavico 1a,3,6,7,10 (8,11)
    Kompot

26.06.2021

  • Kosilo

    Milijonska juha 1a,9 (6)
    Mesna tortilja 1,3,7 (6,8,9,10)
    Sezonska solata
    Sadje

  • Večerja

    Pečena postrv 4 (1,6)
    Dušena zelenjava 7
    Solata

Kosila dostavljamo tudi na dom.

Za več informacij se obrnite na tajnistvo@bgp-kranj.si ali 04/208 2853 (kuhinja).

Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.

POJASNILO:

Jedi, ki vsebujejo alergene sestavine, so označene s številčnim sklicem na alergene sestavine v spodnji legendi*:
Številka označena za jedjo pomeni prisotnost uporabljenega alergena kot sestavino v jedi, kot je razvidno iz spodnje legende; številka v oklepaju označuje možnost prisotnosti sledov alergena.

*LEGENDA :

  1. Žita, ki vsebujejo gluten, in sicer:
    1. pšenica (npr. pira in horasan)
    2. ječmen
    3. oves ali njihove križane vrste in izdelki iz njih
  2. Raki in izdelki iz njih
  3. Jajca in izdelki iz njih
  4. Ribe in izdelki iz njih
  5. Arašidi (kikiriki) in izdelki iz njih
  6. Zrnje soje in izdelki iz njega
  7. Mleko in mlečni izdelki (ki vsebujejo laktozo)
  8. Oreški, in sicer:
    1. mandlji
    2. lešniki
    3. orehi
    4. indijski oreščki
    5. ameriški orehi
    6. brazilski oreščki
    7. pistacija
    8. makadamija ter izdelki iz njih
  9. Zelena in izdelki iz nje
  10. Gorčično seme in izdelki iz njega
  11. Sezamovo seme in izdelki iz njega
  12. Žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l
  13. Volčji bob in izdelki iz njega
  14. Mehkužci in izdelki iz njih

Opozorilo: Jedi LAHKO VSEBUJEJO SLEDI žit z GLUTENOM, SOJE, JAJC, ZELENE, SEZAMOVEGA in GORČIČNEGA SEMENA ter MLEKA, ker so lahko prisotne v začimbah.

Zakonodajna podlaga:
. Uredba (ES) št. 178/2002 Evropskega parlamenta in Sveta,
. Uredba o zagotavljanju informacij o živilih potrošnikom št. 1169/2011 in
. Pravilnik o splošnem označevanju živil, ki niso predpakirana (Uradni list RS, št. 66/16 in 8/17).