AACI gold AACI platinum AACI ISO 9001
(04) 208 28 00

Samoplačniški brisi na Covid-19

Samoplačniško testiranje na SARS CoV-2 za dokaz COVID-19 izvajamo trikrat tedensko, in sicer ob ponedeljkih, sredah in petkih, med 8.50 in 9.20, v montažni enoti BGP Kranj.

Cena samoplačniškega testiranja – bris nosnožrelnega predela na COVID-19 znaša 80 €. 

Naročanje
Priporočamo vam, da se na želeni termin naročite neposredno preko aplikacije doZdravnika. V tem primeru vam izvid testiranja posredujemo v elektronski obliki.

Ostale možnosti naročanja: telefonska številka: 04 208 28 00, točka za naročanje, vsak delovni dan med 8.00 in 14.00 ali preko elektronskega naslova narocanje@bgp-kranj.si.

Pomembno: za odvzem brisa se je potrebno naročiti vsaj en delovni dan prej, v rednem delovnem času točke za naročanje (med 8.00 in 14.00).

Ob naročilu sporočite naslednje podatke:
— ime in priimek,
— datum rojstva, EMŠO,
— naslov stalnega bivališča,
— elektronski naslov in telefonsko številko za potrebni kontakt.

Ob naročilu na odvzem vam bomo sporočili točen datum in uro odvzema brisa. Ob dogovorjenem terminu se zglasite v montažni enoti BGP Kranj (moder zabojnik), pred glavnim vhodom v bolnišnico. Bodite čim bolj točni.

Plačilo
Plačilo testiranja je možno na kraju odvzema brisa le s plačilno kartico. Plačilo z gotovino je možno le izjemoma. V kolikor boste plačali z gotovino, vas prosimo, da z namenom varnega poslovanja, pripravite točen znesek gotovine (80 €).
Če bi želeli prejeti račun na podjetje, to opozorite že ob naročilu.

Izvidi
Rezultat testiranja bo zaradi zasedenosti laboratorija na voljo naslednji dan do 17. ure. Izvid boste v prejeli na elektronski naslov, ko bo le-ta na voljo oz. ga lahko prevzamete osebno, dan po testiranju, med 10.00 in 18. uro, na triažni točki BGP.

BGP Kranj je vključen v nacionalni sistem enotnega obveščanja o rezultatih testiranja na virus SARS-COV-2 SMS s SMS sporočili. Pacienti boste o rezultatu testiranja obveščeni s SMS sporočilom s številke 051 285 886. Več informacij si lahko preberete tukaj in tukaj.

Če ste opravili hitri test na Covid-19, boste prejeli SMS z rezultati v roku 2 ur po odvzetem brisu. Izvidi v fizični obliki bodo na voljo v 2-3 urah po prejetem SMS sporočilu.

V primeru, da bo izvid pozitiven, vas bo kontaktiral epidemiolog preko telefona.
Izvidi bodo tudi v angleškem jeziku.

Pacienti, ki že uporabljate storitve zVEM, lahko izvide testiranj preverite in prevzamete na tem portalu. Dostopni so v zavihku Dokumenti (https://zvem.ezdrav.si/domov). Za prijavo v storitve zVEM je potrebno kvalificirano digitalno potrdilo.