Bolnisnica za ginekologijo in porodnistvo Kranj Ginekologija Kranj

POVABILO K NAMENITVI DOHODNINE

Ste pripravljeni del dohodnine, ki sicer gre v državni proračun, nameniti naši bolnišnici za nakup profesionalnega ročnega srčnega defibrilatorja?Davčna zakonodaja omogoča fizičnim osebam (zavezanci) razporeditev 0,5% svoje dohodnine v javno koristen namen. Namenitev vas kot zavezanca nič ne stane, saj sicer sredstva ostanejo v državnem proračunu, vaša namenitev dohodnine pa pomembno pomaga pri financiranju javno koristne dejavnosti.

Podjetje »Brez dobička« je za nas pripravilo oz. bo izvedlo projekt »Družbene naložbe« za financiranje določenih projektov Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj, in sicer bomo zbrana sredstva namenili za nakup profesionalnega ročnega srčnega defibrilatorja. Podoben, vendar mnogo enostavnejši aparat za oživljanje se zadnje čase uporablja pri laičnem oživljanju. Profesionalni defibrilator poleg osnovne funkcije t.j. defibrilacije ali "reset-a" srčne funkcije omogoča še zunanje spodbujanje srca ob okvari prevodnega sistema srca in nadzor življenjskih funkcij med oživljanjem in prevozom življenjsko ogroženih odraslih bolnikov in seveda tudi novorojenčkov. Cena aparata je okrog 28.000 EUR.

Vse, ki ste pripravljeni del dohodnine, ki sicer gre v državni proračun, nameniti naši bolnišnici, prosimo za izpolnitev dveh obrazcev:
Ob podpisu  izpolnite samo zgornji del obrazca (v spodnji del tabele ne vpisujte ničesar) kjer navedete svoje podatke:
Podpisane obrazce oddajte na naslov Bolnišnica za ginekologijo in porodništvo Kranj, Kidričeva c. 38 a, 4000 Kranj, po pošti ali osebno v zdravstveni administraciji ali v tajništvu bolnišnice.

Vsem, ki se boste odločili za humanitarno gesto, se iskreno in od srca zahvaljujemo.

»» Arhiv novic

Uporabljamo piškotke!

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.
Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.