Bolnisnica za ginekologijo in porodnistvo Kranj Ginekologija Kranj

AKCIJA ZA NAKUP DEFIBRILATORJA

 Pričeli  smo z donacijsko akcijo za nakup profesionalnega ročnega srčnega defibrilatorja. Podoben, vendar mnogo enostavnejši aparat za oživljanje se zadnje čase uporablja pri laičnem oživljanju. Profesionalni defibrilator poleg osnovne funkcije t.j. defibrilacije ali "reset-a" srčne funkcije omogoča še zunanje spodbujanje srca ob okvari prevodnega sistema srca in nadzor življenjskih funkcij med oživljanjem in prevozom življenjsko ogroženih odraslih bolnikov in seveda tudi novorojenčkov. Ker so stroški za takšno vrsto aparata izjemno visoki, smo se odločili, da bomo pričeli z zbiranjem sredstev za nakup tega nujno potrebnega aparata.
 
Vaš dar za nakup defibrilatorja lahko nakažete na TRR Bolnišnice za ginekologijo in porodništvo Kranj št. 01100-6030277409, sklic 20-07-2012.
 
Vsem dobrotnikom se iz srca zahvaljujemo.
 
ZAHVALA  ZA DOBRODELNOST
 
Ob smrti ga. Ane Guzelj so sosedje zbrali 200 €. Njeni nabližji so zbrani denar podarili za nakup defibrilatorja. BGP se spoštljivo zahvaljuje za njihovo dobrodelnost.

 
»» Arhiv novic

Uporabljamo piškotke!

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.
Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.