Bolnisnica za ginekologijo in porodnistvo Kranj Ginekologija Kranj

Sistem vodenja kakovosti ISO 9001 - 2008

BGP Kranj je specializirana bolnišnica za zdravstveno varstvo žensk in novorojenčkov na bolnišničnem, specialističnem kot tudi primarnem nivoju. Za naš obstoj moramo imeti prave storitve, ki jih moramo izvajati na najboljši način, izvajajo pa jih ljudje, ki jih vodi želja po učenju in s tem boljšem.
Prav zato se zavedamo, da samo sistem vodenja kakovosti in varnosti je tisti, s katerim bomo zagotovili kakovostno zdravstveno oskrbo in mednarodno sprejeta načela kakovostne zdravstvene oskrbe so : uspešnost, varnost, pravočasnost učinkovitost, enakost in osredotočenje na pacienta

V letu 2010 smo pričeli s postavljanjem temeljev sistema vodenja kakovosti in varnosti. In ker hiša kakovosti lahko dobro stoji le, če so temelji dobri in zdravi, smo si v prvi fazi zadali pridobitev standarda ISO 9001:2008, mednarodno priznanega standarda, vse pogosteje uporabljenega tudi na področju zdravstva pri vodenju in organizaciji dela.Pot smo dobro načrtovali, gradili, preverjali in izboljševali. Sistem jasno opredeljuje cilje in strategijo, s procesnim pristopom pa je orodje s katerim uresničujemo naše poslanstvo in vizijo:


BGP Kranj želi postati najsodobnejša visoko strokovna, dinamična, poslovno uspešna, varna in prijazna zdravstvena organizacija. Naš skupni cilj je zadovoljstvo bolnika, katerega bomo zagotavljali z individualno visoko kakovostno zdravstveno in negovalno oskrbo naših bolnikov, kot zaposlenih, lastnikov in širše skupnosti, v kateri Bolnišnica deluje.

S ponosom smo dne 11.6.2012 prejeli certifikat za sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2008, ki ga podeljuje Slovenski inštitut za kakovost in meroslovje Ljubljana.
Certifikat smo prejeli za diagnostično obravnavo in hospitalno ginekološko ter porodniško zdravstveno varstvo žensk, specialistične ambulantne preglede ter ginekološko zdravstveno varstvo žensk in zdravstveno oskrbo novorojenčkov.
Ta certifikat bomo še v letošnjem letu nadgradili z akreditacijsko presojo po mednarodnem DIAS standardu.

Direktorica:
asist. Andreja Cerkvenik Škafar, dr.med.


»» Arhiv novic

Uporabljamo piškotke!

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.
Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.