Bolnisnica za ginekologijo in porodnistvo Kranj Ginekologija Kranj

MAGNETOTERAPIJA MIŠIC MEDENIČNEGA DNA

Magnetoterapija je najučinkovitejši način zdravljenja urinske inkontinence. Zdravljenje je samoplačniško

Zaradi vse večjega števila žensk v vseh starostnih obdobjih (športnice, matere po porodu, starejše,..) , ki imajo težave z uhajanjem urina oz. urinsko inkontinenco, smo v Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj uvedli sodobno, za ženske prijazno, nebolečo, neinvazivno ter varno in strokovno metodo zdravljenja vseh vrst urinske inkontinence (stresna, urgetna in mešana) z magnetoterapijo.

Naša prednost je v tem, da poleg celostne diagnostične obravnave žensk nudimo poleg zdravljenja z magnetoterapijo tudi individualni pristop k ženski z vajami za krepitev mišic medeničnega dna.

Zdravljenje z magnetoterapijo je samoplačniška storitev. Cena posamezne terapije je 25 eur in je plačljiva sproti, izključno z gotovino.

Magnetoterapija je najučinkovitejši način zdravljenja urinske inkontinence pri ženskah in moških. Magnetna stimulacija je nova oblika konzervativnega zdravljenja urinske inkontinence. S pomočjo elektromagnetnega polja pride do močnejšega krčenja mišic medeničnega dna, kar pripomore k boljši prekrvavljenosti tkiva v mišicah, to pa omogoča krepitev mišic in izboljša njihovo funkcijo.

Na magnetoterapijo vas lahko napoti izbrani ginekolog ali osebni zdravnik, preko ambulante za urodinamiko ali pa pokličete sami.

V kolikor imate izvid urodinamskih preiskav, ga prinesite s seboj. Priporočeno število terapij je 16. Med terapijami imate možnost posvetovanja s fizioterapevtko, da se dogovorita o smiselnosti nadaljnje terapije. V ciklus 16 terapij sta dve terapiji brazplačni.

Magnetoterapija se izvaja v prostorih BGP Kranj, vsak drugi dan (zaradi večjega učinka terapije).

Kontaktna oseba za naročanje je ga. Jožica Martinjak na tel. št. 04 208 28 41 ali po e-pošti:jozefa.martinjak@bgp-kranj.si


»» Arhiv novic

Uporabljamo piškotke!

Naše spletne strani uporabljajo piškotke (cookies), s katerimi vam lahko zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo pa jih tudi za beleženje statistike dostopa.
Več o piškotkih

Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate z uporabo piškotkov.